Kookboeken7daagse

Ook in 2016 is er een Kookboeken7daagse: en wel van zaterdag 5 tot en met zondag 13 november. Bij de gespecialiseerde kookwinkels, de betere boekhandels en warenhuizen maar ook in restaurants en kookstudio's is er van alles te doen rondom kookboeken. Zo kunt u auteurs ontmoeten, zijn er speciale kookboekenworkshops en leren chef-koks u handige tips & trics.
De aftrap voor deze 6e Kookboeken7daagse wordt gegeven op vrijdag 4 november bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. Op zaterdag vieren we de Kookboeken7daagse op de geheel vernieuwde koken & tafelen afdeling in de Bijenkorf Utrecht. Het kookboekenfeest der kookboekenfeesten ter gelegenheid van het 10e Kookboek van het Jaar verkiezing is donderdag 10 november. De Stichting CPNB organiseert de Kookboeken7daagse 2016 editie in alle boekhandels en bibliotheken.

De 7daagse vindt ieder jaar in de periode voor de feestdagen en de (sinterklaas & kerst) kadoperiode plaats.

Proefdruk

Ter gelegenheid van deze 6e Kookboeken7daagse heeft de CPNB met smaak een te gekke Proefdruk gemaakt. Dit boekje, boordevol weetjes, achtergrondinformatie en recepten van kookboeken ontvang je tijdens de Kookboeken7daagse in de boekhandel en bij de bibliotheek! Ga 'm halen want je kunt de recepten die er in staan er uit scheuren en bewaren, aan iemand kado geven (als hint) of er direct mee aan de slag gaan natuurlijk!  

Sascha de Boer & Abdelkader Benali en Saida Nadi @ De Bijenkorf

Ontmoeting met H.K.H.Prinses Maxima

Deelnemers

  • Diverse kookboekschrijvers en foodspecialisten

Deelnemers kunnen activiteiten doormailen naar info@kookboekvanhetjaar.nl 

pers

Heeft u (pers)vragen over de Kookboeken7daagse campagne, neemt u dan contact op met de persvoorlichter van Stichting CPNB:
Peter Rosendaal
e-mail p.rosendaal@cpnb.nl
telefoon (020) 6264971 | 06 19598805