Kookboek van het jaar 2007 in de media

Gemeente Amsterdam | Website

Op zaterdag 3 november 2007 organiseert bureau De Wonderneming de verkiezing van Kookboek van het jaar. Een jaarlijks terugkomend, nieuw en spectaculair evenement ter promotie van het kookboek voor culinaire fijnproevers, kook- & eetliefhebbers.
29 oktober 2007

Lees het volledige artikel

Bouillon | Magazine

Op 3 november biedt Studio Bazar onderdak aan een groots nieuw evenement, georganiseerd in samenwerking met Fusina Verloop: de verkiezing van het beste kookboek van 2007. Fusina Verloop heeft al een berg inzendingen te verwerken gekregen.
September 2007

Lees het volledige artikel

Delicious - Magazine

Kook- en eetliefhebbers en andere culi's noteer zaterdag 3 november in je agenda. Dan is de eerste verkiezing van het kookboek van het jaar. Het belooft een spektakel van jewelste te worden. Niet alleen kiest de jury het ultieme kookboek van het jaar.
September 2007

Lees het volledige artikel

Elle Eten | Website

Tijdens een heus food-event in de kauwgomballenfabriek in Amsterdam wordt begin november het kookboek van het jaar gekozen. De vakjury heeft de taak het kookboek met de mooiste foto's en de lekkerste en meest vernieuwende recepten te vinden.
September 2007

Lees het volledige artikel

De Morgen | Dagblad (België)

Op zaterdag 3 november wordt in Nederland de verkiezing van het kookboek van het jaar 2007 gehouden. Een van de vijf Nederlandstalige genomineerden komt uit België: De keuken van ons moeder.
Oktober 2007

Lees het volledige artikel

Meer met media | Magazine

Culi's opgelet! In kookwinkel Studio Bazar in de kauwgomballenfabriek in amsterdam van 'smart cook' Julius Jaspers, is zaterdag 3 november 2007 de verkiezing van Kookboek van het jaar. Een culinaire happening waar iedereen welkom is.
Oktober 2007

Lees het volledige artikel

NRC Next | Dagblad

Om het kaf van het koren te scheiden werd dit jaar voor het eerst een verkiezing georganiseerd van het Kookboek van het jaar. Afgelopen zaterdag werd in de Amsterdamse kauwgomballenfabriek de de winnaars bekend gemaakt.
Novembr 2007

Lees het volledige artikel

NRC Next | Dagblad

Tien kookboeken waren genomineerd voor de verkiezing van het kookboek van het jaar. Er konden er maar twéé winnen (één in de categorie 'Nederlandstalig', één in de categorie 'vertaald'), maar ik bespreek ze deze week alle 10.
Novembr 2007

Lees het volledige artikel

NRC Next | Dagblad

Deze week schrijf ik over de tien kookboeken die genomineerd zijn voor de verkiezing van het Kookboek van het jaar. Twee boeken die niet gewonnen hebben, maar evengoed prachtig zijn, zijn De smaak van Texel en Wilde venkel en rabarber.
November 2007

Lees het volledige artikel

NRC Next | Dagblad

Afgelopen week vond in Amsterdam de verkiezing van het kookboek van het jaar plaats. Deze week bespreek ik alle tien genomineerden. In Duizend-en-een-smaken neemt Claudia Roden je mee op een reis door de keukens van Marokko
November 2007

Lees het volledige artikel

NRC Next | Dagblad

Van de tien kookboeken die waren genomineerd voor het Kookboek van het jaar konden er maar twéé winnen. In de categorie Nederlandstalig was dat De keuken van ons moeder, in de categorie vertaald koos de jury voor Thuis bij Jamie.
November 2007

Lees het volledige artikel

Smartday | Website

Gisteren dus het kookboek van het jaar evenement met een kleine 400 man over de vloer. Goed georganiseerd door Fusina Verloop, met veel bezoekers, leuke pers en natuurlijk een keur aan Nederlandse uitgevers.
November 2007

Lees het volledige artikel

Smart Nieuws | Magazine

Op zaterdag 3 november 2007 organiseert bureau De Wonderneming de verkiezing van het Kookboek van het jaar. Een jaarlijks terugkomend, nieuw en spectaculair evenement ter promotie van het kookboek voor culinaire fijnproevers, kook & -eetliefhebbers.
November 2007

Lees het volledige artikel

De Telegraaf | Dagblad

Na het boekenbal en het kinderboekenbal komt er nu ook een heus "kookboekenbal". Uitgeverijen presenteren op 3 november in de kauwgomballenfabriek in Amsterdam hun nieuwste kookboeken. Ook zijn er proeverijen, demonstraties en workshops
November 2007

Lees het volledige artikel

De winnende kookboeken

Thuis bij Jamie

Jamie laat zien dat je met ingrediënten uit eigen moestuin perfect kunt koken. Hij blijft zichzelf overtreffen met nieuwe kookboeken.

Lees meer over Thuis bij Jamie

De keuken van ons moeder

Het cultureel erfgoed van de Belgische keuken. Het boek bevat 120 authentieke recepten van Vlaamse en Waalse moeders.

Meer over De keuken van ons moeder