Verkiezing 2016

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. In 2007 begonnen wij aan een groot avontuur en wisten niet wat ons te wachten stond. Op donderdag 10 november vierden wij de 10e editie! Dit deden we met een extra feestelijke Kookboek van het Jaar prijsuitreiking, gevolgd door een kookboeken walking diner met gerechtjes uit...de deelnemende kookboeken! Hoe kan het ook anders?
Nieuw dit jaar was de verkiezing van de beste Foodblogger van de Lage Landen. Van zaterdag 5 november tot en met zondag 13 november is de 6e editie van de Kookboeken7daagse!
Al met al weer een jaar vol kookboeken evenementen waar veel te doen is met en rond kookboeken en de oh zo belangrijke kookboekenmakers!
Voor informatie & alle vragen: info@kookboekvanhetjaar.nl of mob.06-26530097
Abonneren op onze nieuwsbrief kan natuurlijk ook & is gratis en voor niets!

10-jarig jubileum boek

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan stellen wij een boek samen met recepten uit winnende kookboeken van de afgelopen 10 jaar! Het boek is gedrukt en bijna klaar. Tijdens de 10e Kookboek van het Jaar prijsuitreiking wordt het boek gepresenteerd en gelanceerd. Bestel het limited edition boek nu alvast. Om het alvast te vieren eten wij ondertussen een lekker taartje!

Onze partners