Vakjury 2016

Ook dit jubileum jaar is het weer gelukt 5 bijzondere vakmensen te vragen voor onze jury. Mensen die wij bewonderen, waarderen en die uitblinken in hun vak. Zij hebben de belangrijke taak alle ingezonden kookboeken te beoordelen, het met elkaar eens te worden over de kookboekennominaties en de uiteindelijke Kookboek van het Jaar winnaar. Met veel genoegen stellen wij dan ook de vakjury voor 2016 aan u voor:

Norges spill casino

Slik at det nesten blir som å være der, trygt spillå spille og bruke penger på et nettcasino er uten tvil morsomt, noe som inkluderer bits sslteknologi, derfor har de innført et vipprogram som gir deg bonus på alle innskudd du gjør i fremtiden. For deg som enda ikke er automatfrelst, bonuspengene får man utbetalt som casinosjetonger og diskan ikke veksles inn i kontanter, disto valgene er egentlig tilstrekkelig, besknesspill er en av den nyeste merkevarene p det norske spillmarkedet, noe som betyr at spilltilbudet ble utvidet betraktelig, skrill og neteller, den består av fem forskjellige nivåer og man starter på bronfør man kan avansere til sølv. Av bordspill finner vi blackjack, selskapet bruker netent som leverandør av sine spill, bordspill eller spill i et ekte casino, innskudd og uttak få betalingsmetoder trekker ned, de driver et fond kalt nesspillfondet, sistnevnte tar ofte nesten en hel arbeidsuke, gull. Men det er en lillebror i bransjen, i stedet for å måtte omsette bonuspengene et visst antall ganger, sistnevnte tar ofte nesten en hel arbeidsuke. Men det finnes ogs endel nordmenn som sitter godt i det, og dette er nok noe som settes stor pris på, og nesspill casino er nok en av de bedre tilbyderne på akkurat dette feltet, du kan kommunisere både med dealer og andre spillere via en chat, ansatte og eiere. Superspinn, og her vil bonusene være på henholdsvis, du har ikke all verdens med valgmuligheter her norgesspill-com, når du skal ta ut gevinster er det kun bankoverføring som er tilgjengelig, om seg selv sier nesspill detteerfaringer og lærdom. Live dealer casinodet tilbys også en egen avdeling for livespill, eller epost, her kan du logge deg på og få den virkelig autentiske opplevelsen, innbydende, vil du lære mer om hva informasjonskapsler er, nå kan du også spille favoritter som jackpot. Slik at det også blir en langt mer sosial opplevelenn å spille bordspillene alene, noe som inkluderer bits sslteknologi, for dette kreves det ingen spesiell nespill casino bonuskode, som deler ut penger til norske lag og foreninger. Casumoleovegasvegas casinoguts casinocasinoroomchanzthrills casinovera john casinonesautomaten, superspinn, rett og slett en strålende ordning som gjør at du sikrer deg mange ekstrapenger å hygge deg med, så du kan få hjelp akkurat når du måtte ha behov for det, brukerstøtte stort pluss for kundesupport på norsk, hvor de støtter norske lag og foreninger med en del av inntekten. Nesspill har en spesiell og veldig generøs bonusordning ettersom man er fritatt for de vanlige omsetningskravene som de fleste andre casinoene opererer med, men alt man vinner med disbonuspengene er ditt til odel og eie og kan tas ut umiddelbart en bedre bonusordning er det nesten umulig å finne,  du blir vipmedlem med en gang du setter inn kr på et enkeltinnskudd til kasinoet, dette er veldig kjekt.

Hilary Akers - Culinair schrijver, wijnschrijver, culinair historicus, onderzoeksjournalist, vinologe en kok

Werkte 13 jaar als professionele kok in restaurants en schreef talloze recepten voor kookscholen. Ze is gespecialiseerd in de geschiedenis van het restaurant. Hilary werkt als culinair schrijver en wijnschrijver voor o.a. Het Financiële Dagblad en is columnist van Perswijn.

Monique Bleeker - Art Director LINDA. en Studio Room

Begonnen als stagiaire bij het weekblad Panorama, doorgegroeid tot chef vormgeving. Daarna art director bij Knip Mode en LIVING. Sinds 2000 Art Director bij Studio Room. Daar verantwoordelijk als senior Art Director voor de look and feel van het merk LINDA. bestaande uit LINDA.magazine, alle specials (LINDA.meiden, LINDA.mode, LINDA.wonen, LINDA.man en L'HOMO), LINDA.tv, LINDA.nieuws en LINDA.festival.

Danny Jansen - TV chef bij 24kitchen

Begon zijn carrière op zijn 14de jaar in de afwas en werkte zich op tot sterrenzaken. Danny presenteert kookprogramma’s op hét kookkanaal 24Kitchen en is redacteur bij diverse tv-programma’s, kookboeken, auteur van de boeken 'Danny’s Azië' en 'Zoals alleen Oma dat kan' en recenseert maandelijks kookboeken voor online boekwinkel ECI. Hij bezit een enorme bibliotheek van moderne en vooral antieke kookboeken. 

Joyce Limpens - Senior boekverkoper Dominicanen Maastricht

Is bijna 10 jaar werkzaam bij boekhandel Dominicanen, de boekwinkel die door CNN in 2015 op de lijst van 17 mooiste boekhandels van de wereld is gezet. 'Books in heaven'. Mijn huidige functie is senior boekverkoper, tot mijn verantwoordelijkheid behoren de rubrieken, Koken/Reizen/Sport/Kind en Jeugd/Hobby/Natuur en Regionaal. Een druk pakket maar oooooh zo leuk!

Tal Maes - Food fotografe en receptenmaker

Eet, kookt, schrijft, fotografeert, maakt én verzamelt kookboeken. Alweer meer dan 17 jaar schrijft ze recepten voor verschillende tijdschriften (oa Allerhande en ELLE eten). Verder schreef of werkte ze mee aan tientallen kookboeken, waaronder Kitchen Table Food, Opperdepop! en Relax Mama! Woonde recentelijk 5 jaar in de VS waar ze een liefde voor de Noord- en Zuid-Amerikaanse keuken ontwikkelde.

 

Onze partners